Aardappelstoofpotje met rundvlees en spinazie

Aardappelstoofpotje met rundvlees en spinazie

Personen: 4
Type: Hoofdgerecht
Bereiding: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten

Ingrediënten

  • 1 ui, fijn gesneden
  • 3 teentjes look, geplet
  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 200 g biefstuk, in reepjes gesneden
  • 100 g gemengde champignons, in plakjes gesneden of volledig als het kleine champignons zijn
  • 200 g verse spinazie
  • 3 el pijnboompitten
  • 2 el olijfolie

Bereiding

Was de ongeschilde aardappelen en snijd overlangs doormidden en dan nogmaals doormidden. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
Stoof ondertussen de spinazie gaar en laat uitlekken.
Bak de ui, knoflook en biefstukreepjes in wat olijfolie aan tot het vlees lichtbruin is. Voeg de aardappelen en champignons toe en bak 2 à 3 minuten. Kruid naar smaak met peper en zout.
Roer er de spinazie onder, dien op in een slakom en garneer met geroosterde pijnboompitten.

Bron: http://www.aardappel.be